Bedýnka - jak a kdy?



























Pravidelná bedýnka - jak a kdy?












Potřebujete poradit?
+ 420 739 544 488

 

Najdi recept


Potřebujete poradit?

  • V košíku nemáte ještě žádné dobroty.
    Pro nakupování se přihlašte :-)
0
bedýnka

Vše co nabízíme

novinky, VÝPRODEJ, ovoce, zelenina, bylinky, houby, bedýnky, přechodné, Mražené, maso, mléčné, Sklizeno, ryby, vejce, pečivo, chlazené, potraviny, nápoje, drogerie, jídla, rawfood, bezlepkové, pro děti, pro zvířata, dárky, čtení

Šťavnaté banánovo-vločkové lívance

picture_upload
↑ zpět na recepty

doba vaření

minut

počet porcí

porceporceporce 0


Příprava

Uvedené množství vyjde zhruba na 4 porce.

Vločky zalijte vodou tak, aby byly úplně ponořené, ale ne víc a nechte 30 minut stát, aby vodu vsákly.

Rozmělněte banány (vidličkou, šťouchadlem na brambory), přidejte koření, můžete přidat kypřící prášek a vše i s vločkami důkladně promíchejte.

Smažte po obou stranách na slabé vrstvě tuku, ideální je kokosový olej anebo přepuštěné máslo (ghí).

Tip:
- Hrajte si s dalšími ingrediencemi a kořením. Přidejte například kakao, strouhaný kokos či nasekané oříšky a podle chuti upravte i koření.

Suroviny

  • 1 hrnek (2,5-3 dcl) ovesných vloček
  • 3-4 banány
  • 1 ČL kypřícího prášku (nemusí být)
  • vanilka
  • kardamom

Použité suroviny

Peru

více informací

recepty

Všechny dostupné recepty najdete zde:

více informací

Zavřít

Zvolte variantu


Banány FAIRTRADE

1kg - 63 Kč

3kg - 189 Kč

Banány FAIRTRADE