Bedýnka - jak a kdy?



























Pravidelná bedýnka - jak a kdy?












Potřebujete poradit?
+ 420 739 544 488

 

Najdi příspěvek

Potřebujete poradit?

  • V košíku nemáte ještě žádné dobroty.
    Pro nakupování se přihlašte :-)
0
bedýnka

Vše co nabízíme

novinky, ovoce, zelenina, zima, bylinky, houby, bedýnky, přechodné, Mražené, maso, mléčné, ryby, vejce, pečivo, chlazené, potraviny, nápoje, drogerie, jídla, rawfood, bezlepkové, pro děti, pro zvířata, dárky, čtení, VÝPRODEJ

Nastartujte správné trávení. Po svátcích je to nutnost

04.01.2018

Zamysleli jste se někdy nad naším národním vánočním jídlem? Pěkná nálož na trávení, viďte? K tomu hromada cukroví. A vzápětí přicházejí silvestrovské jednohubky, chlebíčky a čipsíky. K tomu alkohol.  Inu, pojďme si ukázat, jak svému žaludku a střevům po tomto maratonu ulehčit. Ať jsme v novém roce zdraví, jak si všichni přejeme. “Všechny nemoci začínají v žaludku."             Hippokratés  
Celý článek

Ghí - co je to a proč byste ho měli používat

06.12.2017

Říká se mu také elixír života, protože podporuje zdroj životní energie. Hojně se využívá v ajurvédské kuchyni. Naše babičky jej znaly prostě jako přepuštěné máslo. Připravovaly si ho na zimu, protože na rozdíl od másla se nekazilo. Jedná se o bezvodný a bezmléčný máselný tuk. Vyrábí se z másla dlouhým zahříváním na mírném ohni.
Celý článek

Pět důvodů proč vyzkoušet pohanku

30.11.2017

Pohanka pochází z jihovýchodní Asie. Na naše území se dostala v 13. století během nájezdů Tatarů a během let se stala tradiční potravinou chudých slovanských vrstev. Patří mezi pseudoobiloviny, tedy není obilnou trávou, ale její hlavní zásobní látkou je škrob. Pohanka neobsahuje lepek.
Celý článek

Aby nám v zimě bylo teplo

17.11.2017

Zima je nejvhodnějším obdobím pro zklidnění. I když je v naší uspěchané době náročné držet se poklidné aury tohoto ročního období, zkuste se inspirovat přirozeností, zkušeností předků a východních medicín. Ať už si vyberete to, co vašemu tělu nejvíce prospěje, anebo to, co vám nejlépe zapadne do časového fondu, vždy to bude krok tým správným směrem.
Celý článek

Zahřejte se zázvorem

10.11.2017

V chladném počasí naše tělo volá po stále více zahřívacích pokrmech, které nám pomohou udržet pocit tepla. Jedním z nejoblíbenějších zahřívacích koření je zázvor. My ho používáme moc rádi jak v pokrmech, tak i jako čaj. Víte jaké další účinky, kromě zahřívání, zázvor má? 
Celý článek

Sklizeno se zamilovalo do Freshbedýnek

29.10.2017

Freshbedýnky se stávají součástí rodiny SKLIZENO Foods. Co nás čeká? Co na to Veronika a Filip? Dozvíte se v osobním dopise Martina Ducháčka, našeho jednatele.
Celý článek

Poznejte Ayurvedic Breakfast

21.10.2017

Jsme hrdým partnerem happeningu Ayurvedic Breakfast. Z našich bio surovin vaří mág ajurvédské kuchyně, Gary Wright, ta nejchutnější ajurvédská jídla, která zasytí, zahřejí a posílí, ale zůstane po nich lehký pocit a jasná mysl. Proč celý projekt vznikl a jak dnes funguje? Odpověděla nám jeho zakladatelka, paní Danuše Siering.
Celý článek

Dýně, podzimní královna

14.10.2017

Hřející oranžová barva a nasládlá chuť dýní je přesně to, co lidské tělo na podzim a v zimě potřebuje. 
Celý článek

Základní principy ajurvédy

29.09.2017Inspirace

Je pro vás termín "ajurvéda" indickou vesnicí? Anebo dokonce pořád vesnicí špaňelskou? Podívejte se na její základní principy. 
Celý článek

Do podzimu bez chřipek

16.09.2017

Podzim je obdobím sklizně a hodování. Je to ten pravý čas pro zpracování a uskladnění plodů slunného léta a především, jde o důležité období, během kterého si můžeme vytvořit zásoby energie, abychom v zimě byli méně náchylní k nemocem, únavě a splínům.   
Celý článek