Bedýnka - jak a kdy?



























Pravidelná bedýnka - jak a kdy?












Potřebujete poradit?
+ 420 739 544 488

 

Najdi příspěvek

Potřebujete poradit?

  • V košíku nemáte ještě žádné dobroty.
    Pro nakupování se přihlašte :-)
0
bedýnka

Vše co nabízíme

novinky, VÝPRODEJ, ovoce, zelenina, bylinky, houby, bedýnky, přechodné, Mražené, maso, mléčné, Sklizeno, ryby, vejce, pečivo, chlazené, potraviny, nápoje, drogerie, jídla, rawfood, bezlepkové, pro děti, pro zvířata, dárky, čtení

Nové chřestové recepty

17.05.2018

Užijte si chřestovou sezonu naplno. Je docela krátká, proto neradno zahálet. Využijte inspiraci od Lenky Formánkové z blogu 1000chuti.cz. Její recepty jsou jednoduché a lahodné. 
Celý článek

Opět o něco víc bio

13.05.2018

Farmy Olešná a Skřeněř jsme před pár lety přivítali jako farmy v přechodném období. Přestože jejich výpěstky ještě nenesli označení bio, dali jste jim šanci a za jejich podporu vám patří náš velký dík! Nyní si již můžete užívat svou sladkou odměnu - bio potraviny ze dvou zbrusu nových českých ekofarem.
Celý článek

10 důvodů, proč jíst kopřivu

24.04.2018Tipy a triky

O léčivých účincích kopřivy jste už jistě slyšeli. Víte ale, s čím vším vám může pomoci?  
Celý článek

Objevte sílu microgreens

23.02.2018

Co kdybyste měli rostlinu, která v sobě ukrývá živou vodu? 
Celý článek

Nastartujte správné trávení. Po svátcích je to nutnost

04.01.2018Inspirace

Zamysleli jste se někdy nad naším národním vánočním jídlem? Pěkná nálož na trávení, viďte? K tomu hromada cukroví. A vzápětí přicházejí silvestrovské jednohubky, chlebíčky a čipsíky. K tomu alkohol.  Inu, pojďme si ukázat, jak svému žaludku a střevům po tomto maratonu ulehčit. Ať jsme v novém roce zdraví, jak si všichni přejeme. “Všechny nemoci začínají v žaludku."             Hippokratés  
Celý článek

Ghí - co je to a proč byste ho měli používat

06.12.2017Potraviny

Říká se mu také elixír života, protože podporuje zdroj životní energie. Hojně se využívá v ajurvédské kuchyni. Naše babičky jej znaly prostě jako přepuštěné máslo. Připravovaly si ho na zimu, protože na rozdíl od másla se nekazilo. Jedná se o bezvodný a bezmléčný máselný tuk. Vyrábí se z másla dlouhým zahříváním na mírném ohni.
Celý článek

Pět důvodů proč vyzkoušet pohanku

30.11.2017Tipy a triky

Pohanka pochází z jihovýchodní Asie. Na naše území se dostala v 13. století během nájezdů Tatarů a během let se stala tradiční potravinou chudých slovanských vrstev. Patří mezi pseudoobiloviny, tedy není obilnou trávou, ale její hlavní zásobní látkou je škrob. Pohanka neobsahuje lepek.
Celý článek

Aby nám v zimě bylo teplo

17.11.2017Tipy a triky

Zima je nejvhodnějším obdobím pro zklidnění. I když je v naší uspěchané době náročné držet se poklidné aury tohoto ročního období, zkuste se inspirovat přirozeností, zkušeností předků a východních medicín. Ať už si vyberete to, co vašemu tělu nejvíce prospěje, anebo to, co vám nejlépe zapadne do časového fondu, vždy to bude krok tým správným směrem.
Celý článek

Zahřejte se zázvorem

10.11.2017Potraviny

V chladném počasí naše tělo volá po stále více zahřívacích pokrmech, které nám pomohou udržet pocit tepla. Jedním z nejoblíbenějších zahřívacích koření je zázvor. My ho používáme moc rádi jak v pokrmech, tak i jako čaj. Víte jaké další účinky, kromě zahřívání, zázvor má? 
Celý článek

Sklizeno se zamilovalo do Freshbedýnek

29.10.2017

Freshbedýnky se stávají součástí rodiny SKLIZENO Foods. Co nás čeká? Co na to Veronika a Filip? Dozvíte se v osobním dopise Martina Ducháčka, našeho jednatele.
Celý článek